Wytwórcza Spółdzielnia Pracy „Społem” to polska firma o 100-letnim doświadczeniu.
Producenci sosów w Polsce
Firmy producenci sosów w Polsce są przedstawione na tej stronie. Użyj filtra, aby wyszukać żądane województwo lub branżę.
Moguntia Food Group jest profesjonalnym partnerem w zakresie niezwykłych potraw, które gwarantują doskonały smak od 1903 roku. Jakość i technologiczne dopracowanie produktów zapewniają najwyższy poziom bezpieczeństwa.
Makani to polska firma posiadająca siedzibę oraz zakład produkcyjny w Żłobnicy w gminie Kleszczów. Produkuje wszelkiego rodzaju kostki rosołowe, zupy błyskawiczne oraz sosy, które są eksportowane do największych sieci handlowych w Polsce i Europie.
Firma Roleski to rodzinne przedsiębiorstwo ze 100% polskim kapitałem, od ponad 40 lat związane z produkcją spożywczą. Zajmujemy się projektowaniem i wytwarzaniem produktów premium w postaci ketchupów, majonezów, musztard, sosów, dressingów, bulionów, marynat oraz octów.
Fanex jest polską firmą rodzinna z ponad 30 letnią tradycją. Specjalizujemy się w produkcji sosów, przypraw oraz wielu dodatków gastronomicznych dla szerokorozumianej branży HoReCa.
Od ponad 170 lat wzbogacamy nasze doświadczenie w dostarczaniu najlepszej jakości produktów. Międzynarodowa solidność zyskała uznanie wielu marek, których staliśmy się wyłącznym dystrybutorem. Nasze produkty, oparte są nie tylko na wyśmienitym smaku, ale też na bezpiecznych składnikach.
Firma powstała z pasji do podróży i odkrywania nowych smaków. Łącząc pasję z biznesem stworzyliśmy De Care – miejsce pełne inspiracji, dzielenia się wiedzą oraz poszerzania horyzontów.
Jesteśmy polską, rodzinną spółką, założoną w 1991 roku przez małżeństwo Teresę i Józefa Gondków. Specjalizujemy się w produkcji różnorodnych sosów majonezowych i pomidorowych, majonezów, ketchupów, musztard i dresingów.
Firma Mars-Waldi istnieje na rynku od 1985r. Zajmuje się przetwórstwem owocowo-warzywnym. Głównym profilem działalności jest zaspokojenie potrzeb szeroko pojętej gastronomii. Pełna oferta obejmuje: majonezy, ketchupy, sosy, musztardy i przetwory warzywne.
Zakłady Spożywcze „BONA" powstały w 1990 r. w Łomży. Specjalizujemy się w produkcji majonezów, sosów białych i czerwonych oraz ketchupów pod szczególne wymagania przemysłu.