Skwierawski
Przetwarzanie grzybów i owoców
W Zakładzie Produkcji Spożywczej "Skwierawski" specjalizujemy się w przetwarzaniu grzybów i owoców runa leśnego pochodzących z Borów Tucholskich. Na rynku funkcjonujemy już od 1989 roku i mamy za sobą długą, ale stopniową drogę rozwoju: od koncentratów lodów w proszku, przez grzyby suszone a następnie półprodukty kulinarne, aż po koncentrat i granulat grzybowy, który produkujemy, jako jedyni w kraju. Z czasem ofertę wzbogaciliśmy również o przetwory z owoców: nalewki, musy, konfitury. Nie osiadamy na laurach i ciągle rozwijamy naszą firmę dodając nowe linie produktów, oparte na darach natury Borów Tucholskich. Nasz sukces opieramy o wiedzę właściciela i twórcy marki, Stefana Skwierawskiego, który ukończył Wydział Technologii Żywności o specjalizacji Przetwórstwo Owocowo-Warzywne na Akademii Rolniczej w Poznaniu. Jego wiedza, doświadczenie i wyczucie potrzeb rynku, niezmiennie stanowią fundament marki.
- Adres ul. Szkolna 28, 89-632 Brusy
- Telefon 523982291
- E-mail skwierawski@skwierawski.com.pl
- Strona internetowa http://www.skwierawski.com.pl
Brak opinii
- Telefon 523982291
- E-mail skwierawski@skwierawski.com.pl
- Strona internetowa http://www.skwierawski.com.pl