Producenci urządzeń do obróbki mięsa
Firmy producenci urządzeń do obróbki mięsa w Polsce są przedstawione na tej stronie. Użyj filtra, aby wyszukać żądane województwo lub branżę.
Weindich jest firmą ze 100% polskim kapitałem łączącą ponad 30-letnie doświadczenie i tradycję z nowoczesnym spojrzeniem na biznes. Firma powstała w 1990 r. i od dwóch pokoleń jest prowadzona przez rodzinę Weindich.
Firma Gros jest prywatnym przedsiębiorstwem działającym od 1991 roku. Specjalizuje się w produkcji urządzeń do wędzenia, parzenia i pieczenia oraz kompleksowym wyposażaniu małych zakładów wędliniarskich oraz wędzarni mięsa, ryb, drobiu, serów i owoców.
Jest firmą, która produkuje urządzenia i maszyny przeznaczone do wędzenia i parzenia mięsa.
Sas od 1990 roku pomaga innym przedsiębiorcom pracującym w branży gastronomicznej, handlowej i usługowej rozwijać ich firmy. Przede wszystkim doradza wybór rozwiązań zgodnych z potrzebami Klientów.
Firma Polkas Kraków działa na rynku od 2004 roku. Już w momencie powstania, ich kadra posiadała ponad 10-letnie doświadczenie we wspieraniu firm w obszarze systemów fiskalnych i w doradztwie biznesowym.
Firma SolArM została założona w 1985 roku. Od samego początku skupiliśmy naszą działalność na dostarczaniu klientom tylko najlepszych produktów. Pierwsze lata pracy poświęciliśmy na produkcji klipsów typu U, znanych i cenionych na całym świecie, służących do zamykania woreczków i osłonek.
Panorama sp. z o.o. od roku 1996 zajmuje się importem i sprzedażą profesjonalnych urządzeń sklepowych do obróbki wędlin i mięsa - krajalnic, maszynek, pił, stekerów itp. Szeroka gama modeli pozwala dostosować się do potrzeb zarówno małych, jak i większych sklepów spożywczych, barów, restauracji.
P.Z. Panepol Sp. z o.o. to nowoczesna firma handlowo - usługowa z wieloletnim doświadczeniem w branży spożywczej. Jesteśmy przedstawicielem firmy Tipper Tie (producenta klipsownic: Technopack, Tipper Tie, Alpina) – wiodącego producenta urządzeń do przetwórstwa.