Producenci konserw rybnych
Firmy producenci konserw rybnych w Polsce są przedstawione na tej stronie. Użyj filtra, aby wyszukać żądane województwo lub branżę.
Przetwórstwo Rybne “Łosoś” to jeden z czołowych producentów konserw rybnych w Polsce. Dzięki sprawnemu i skutecznemu zarządzaniu stał się niekwestionowanym liderem w produkcji konserw rybnych i jest dziś uznawany przez wielu za wybitnego specjalistę w tej dziedzinie. Dzienna produkcja to blisko 300 000 szt. konserw rybnych.
Graal oferuje pełną gamę konserw rybnych, które od samego początku są udoskonalane.
Przedsiębiorstwo DEGA zaistniało na rynku przetwórstwa spożywczego w listopadzie 1992 roku. Zajmujemy się produkcją sałatek majonezowych: warzywnych, mięsnych i śledziowych oraz przetworów rybnych: konserw, galaret, ryb w zalewach i w sosach greckich, a także past kanapkowych- rybnych i warzywnych.
Rozpoczęliśmy działalność w 1990 roku jako firma handlowa w oparciu o doświadczenie zawodowe właściciela Jerzego Szczepankowskiego. W listopadzie 1993 roku rozszerzyliśmy działalność o produkcję konserw rybnych. W 2011 roku na terenie zakładu uruchomiliśmy sklep firmowy, który oprócz wszystkich rodzajów produkowanych puszek, oferuje szeroki wybór ryb świeżych i mrożonych, morskich i słodkowodnych, solonych i wędzonych. Od 2012 roku poszerzyliśmy działalność produkcyjną o ryby wędzone i solone.