Przetwórstwo Rybne “Łosoś” to jeden z czołowych producentów konserw rybnych w Polsce. Dzięki sprawnemu i skutecznemu zarządzaniu stał się niekwestionowanym liderem w produkcji konserw rybnych i jest dziś uznawany przez wielu za wybitnego specjalistę w tej dziedzinie. Dzienna produkcja to blisko 300 000 szt. konserw rybnych.
Producenci konserw rybnych
Firmy producenci konserw rybnych w Polsce są przedstawione na tej stronie. Użyj filtra, aby wyszukać żądane województwo lub branżę.
Graal oferuje pełną gamę konserw rybnych, które od samego początku są udoskonalane.
Przedsiębiorstwo DEGA zaistniało na rynku przetwórstwa spożywczego w listopadzie 1992 roku. Zajmujemy się produkcją sałatek majonezowych: warzywnych, mięsnych i śledziowych oraz przetworów rybnych: konserw, galaret, ryb w zalewach i w sosach greckich, a także past kanapkowych- rybnych i warzywnych.
Rozpoczęliśmy działalność w 1990 roku jako firma handlowa w oparciu o doświadczenie zawodowe właściciela Jerzego Szczepankowskiego. W listopadzie 1993 roku rozszerzyliśmy działalność o produkcję konserw rybnych. W 2011 roku na terenie zakładu uruchomiliśmy sklep firmowy, który oprócz wszystkich rodzajów produkowanych puszek, oferuje szeroki wybór ryb świeżych i mrożonych, morskich i słodkowodnych, solonych i wędzonych. Od 2012 roku poszerzyliśmy działalność produkcyjną o ryby wędzone i solone.