Konarczak

Konarczak

Producent
Województwo Wielkopolskie, Pogorzela

Producent mięsa kulinarnego, wędlin

O firmie

Zakład Mięsny Konarczak to firma z wieloletnią tradycją. Powstała w 1990 roku jako Rzeźnictwo – Wędliniarstwo Zofia i Józek Konarczak. Od początku siedziba znajdowała się w Pogorzeli. Początki historii firmy to mała masarnia, która dzięki wytrwałości i zaangażowaniu właścicieli przekształciła się w nowoczesny zakład produkujący najwyższej jakości wyroby mięsne i wędliniarskie, również pod własną marką. Obecnie spółka Konarczak jest średniej wielkości przedsiębiorstwem, posiadającym uprawnienia eksportowe na rynki Unii Europejskiej. Zakres działalności firmy obejmuje rozbiór, produkcję mięsa kulinarnego, wędlin, wędlin podrobowych oraz różnego rodzaju szynek i wędzonek. Prowadzimy sprzedaż hurtową i detaliczną. Mamy także sieć własnych sklepów firmowych. Własny transport umożliwia nam zachowanie łańcucha chłodniczego od producenta do konsumenta.

Kategorie
Kontakt
Ostatnia aktualizacja: 11.03.2022
Liczba wyświetleń: 484
Opinie

Brak opinii

Zostaw opinię
CAPTCHA
To pytanie sprawdza czy jesteś człowiekiem i zapobiega wysyłaniu spamu.
Klikając "Odpowiedz" zgadzasz się z Regulaminem naszej strony internetowej.
Dane kontaktowe firmy