Konarczak
Producent mięsa kulinarnego, wędlin
Zakład Mięsny Konarczak to firma z wieloletnią tradycją. Powstała w 1990 roku jako Rzeźnictwo – Wędliniarstwo Zofia i Józek Konarczak. Od początku siedziba znajdowała się w Pogorzeli. Początki historii firmy to mała masarnia, która dzięki wytrwałości i zaangażowaniu właścicieli przekształciła się w nowoczesny zakład produkujący najwyższej jakości wyroby mięsne i wędliniarskie, również pod własną marką. Obecnie spółka Konarczak jest średniej wielkości przedsiębiorstwem, posiadającym uprawnienia eksportowe na rynki Unii Europejskiej. Zakres działalności firmy obejmuje rozbiór, produkcję mięsa kulinarnego, wędlin, wędlin podrobowych oraz różnego rodzaju szynek i wędzonek. Prowadzimy sprzedaż hurtową i detaliczną. Mamy także sieć własnych sklepów firmowych. Własny transport umożliwia nam zachowanie łańcucha chłodniczego od producenta do konsumenta.
- Adres ul. Gostyńska 5, 63-860 Pogorzela
- Telefon 655727464
- E-mail sprzedaz@konarczak.pl
- Strona internetowa http://www.konarczak.pl
Brak opinii
- Telefon 655727464
- E-mail sprzedaz@konarczak.pl
- Strona internetowa http://www.konarczak.pl